10:58
Як прискорити продаж квартири: поради

Як прискорити продаж квартири. Уже другий рік на вторинному ринку нерухомості відчувається вплив кризи. У наявності низький попит, який пояснимо завищеними цінами, які хоче отримати продавець, і дорожчою іпотекою в порівнянні зі ставкою в новобудові (субсидується). В результаті попит приблизно на 15% менше пропозицій. І все ж продажі відбуваються, але повільно. Як же прискорити цей процес.

Після цього у вас є кілька варіантів, як прискорити продаж квартири:

1. Звернутися до хорошого ріелтору, адже він, на відміну від власника, краще знає стан ринку. Можна довго-довго чекати відповідного покупця, але якщо хочете продати, доведеться коригувати ціну. Тим більше ціни, на думку фахівців, і далі будуть знижуватися. Крім того, у ріелторів може бути вже готова база клієнтів, і серед них можуть бути люди, які чекають певного, в вашому випадку вашого району.

2. Встановити вартість квартири на 3-5% вище ринкової, щоб не викликати сумніви покупця занадто низькою ціною, а ці відсотки залишити на торг.

3. Рекламу, оголошення про виставку на продаж, потрібно зробити такий, щоб була в ньому якась загадка, зацікавити потрібну людину обов'язково зателефонувати. Виділені фоном, шрифтом оголошення читаються в першу чергу.

4. Заздалегідь замовити технічний і кадастровий паспорта, тобто бути готовим негайно приступити до операції - будь-які затягування можуть відштовхнути ймовірного покупця.

5. В оголошенні написати про стан житлоплощі - в гарному стані, вимагає косметичного або серйозного ремонту. Але не робити косметичного ремонту, якщо квартира виставлена на продаж. Не витрачайте час і гроші, це тільки збентежить іншу сторону. На практиці, є люди, які хочуть переробити житло повністю на свій смак і їх влаштує такий стан.

Висновок, якщо хочете прискорити продаж квартири, підійдіть до справи виважено.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1230 | Додав: abel | Теги: продаж, квартира, продати квартиру, продаж квартири | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]