« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 194 195 »

 

Середня вартість нерухомості в Іспанії, на покупку якої зважилися іноземці в 2013 році, склала 381 000 євро. Про це повідомляє портал Fotocasa, посилаючись на офіційну статистику і власні дані.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 18-08-2014 | Коментарі (0)

 

Британська газета The Guardian публікує результати нового журналістського розслідування про тяжке становище робітників мігрантів з Непалу, Шрі-Ланки та Індії, які трудяться на будівництві об'єктів для чемпіонату світу з футболу 2022 року в Катарі


 

Иметь недвижимость в Киеве в престижном районе - располагать ценными инвестициями своих средств, поскольку квартиры в центре столицы всегда в высокой цене и для проживания, и для аренды.


 

Минулого місяця, у липні, в Кримську згадували жертв повені 2012 року. Кореспондент газети побувала в Кримську та подивилася, що за два роки зроблено в місті для того, щоб біда не повторилася


 

В підмосковному селі Щемілово, що входить до складу Старої Купавни Ногінського району, є територія з ставком, яку населення давно просить облагородити і зробити рекреаційною зоною. Але замість цього влада продали її під забудову


 

Когда в Подмосковье по правительственной программе поддержки многодетных семей им начали выделять бесплатные земельные участки под застройку, оказалось, что местные администрации по разному подходят к этому вопросу.


 

Деревянный дом необходимо в любом случае утеплять. Если произвести некачественное утепление, тогда на отопление будет уходить немало средств, а достичь комфортной температуры в помещении будет сложно.


 

Автоматизированные комплексы Рифей предназначены для производства высококачественных строительных стеновых материалов и тротуарного плиточного покрытия.


 

Банк Росії (ЦБ) буде вивчати іпотечні кредитні портфелі та їхню якість. Інтерес регулятора до цього сегменту кредитування пояснюється його бурхливим ростом.


 

На минулому тижні в Нью-Йорку пройшла нова хвиля скандалу в зв'язку з виданим владою дозволом на зведення першого будинку з окремими входами для бідних і багатих наймачів житла