« 1 2 ... 156 157 158 159 160 ... 194 195 »

 

Останні кілька років попит на екстремальний туризм, включаючи поїздки в політично нестабільні регіони, зростає на 65% на рік і його оборот оцінюється вже в 263 млрд доларів, пише журнал "Комерсант Гроші" і наводить деякі приклади.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 12-08-2014 | Коментарі (0)

 

Сегодня ответ на вопрос, какой должна быть мебель для ванной будет состоять не только из таких требований, как качество, функциональность и практичность, но и изящество, красота, оригинальность.


 

Современные строительные технологии развиваются стремительными темпами. Сегодня специалисты стараются использовать в работе более новые и легкие в эксплуатации элементы.


 

Понад чотири тисячі нових комунальних квартир утворилося в Москві за останні п'ять років в результаті самостійного розділу громадянами житлової площі. Про це повідомляє російська преса


 

В Коллінсвілль, штат Іллінойс США, виставлений на продаж найбільш впізнаваний символ міста - водонапірна вежа Brooks Catsup Bottle Water Tower, зроблена у вигляді пляшки кетчупу


 

Депутат від ЛДПР Віталій Золочівський вніс до Держдуми РФ законопроект, відповідно до якого громадянам, які протягом багатьох років працювали в державних і муніципальних підприємствах і приїхали за призовом з інших регіонів, знову дозволяється приватизувати надане житло


 

За перше півріччя 2014 року в Росії в експлуатацію здано майже на третину більше житла, ніж за аналогічний період минулого року. Експерти очікують зростання показників в житловому будівництві ще протягом як мінімум року


 

Повышение квалификации входит в число разновидностей дополнительного профессионального образования. Данный процесс призван в первую очередь обновить все умения, которыми обладает сотрудник.


 

Розрахунок цегли - це дуже важлива частина складання кошторису. Оскільки цегла, як стіновий матеріал, потрібна в особливо великих обсягах, помилка обов'язково призведе до того, що кошти будуть даремно перевитрачені.


 

При выборе материала для отделки дома или квартиры рекомендуем присмотреться к изделиям от испанской фабрики Metropol Ceramica. Гарантируем, что неповторимый дизайн и оригинальность этой керамической плитки не оставят вас равнодушными.