« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 194 195 »

 

 

Досить часто, для того, щоб створити свій унікальний стиль, буде достатньо всього лише внести в інтер'єр приміщення один елемент декору. Фотошпалери - ось індивідуальний спосіб повністю змінити свій улюблений куточок

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 28-11-2014 | Коментарі (0)

 

 

Маючи ділянку землі і трохи фантазії, можна ухвалити рішення створити свій індивідуальний і неповторний стиль саду трав, який багато в чому буде залежати від ваших потреб.


 

Как известно, на работе не бывает идеального коллектива. В любом рабочем сообществе нет-нет, да и найдется умелец всем подействовать на нервы, поругаться, обсудить коллег и тому подобное.


 

 

Неореалізм, кажуть прихильники цього напрямку, - це повага до історично сформованого оточення, до традиційних форм, які ще можуть знайти застосування в сучасній архітектурі


 

 

Із заздрістю та інтересом можна задивлятися на сусідські вхідні двері: у когось незвичайна різьблена ручка, у когось оригінальний ескіз на обробці, у кого-небудь драпірований ветхий дерматин.


 

Как известно каждый житель Санкт-Петербурга стремится жить хорошо, а его квартира, чтобы была уютной и теплой. Для многих образцом для подражания стал западный образ жизни, где индивидуализм и свобода в почете.


 

Знайти покупця навіть на саму прекрасну квартиру не так вже й просто. Попит на вторинне житло все ще нижче пропозиції. Ось декілька простих порад, як прискорити процес продажу.


 

 

Робочі рукавички - найпоширеніша форма спецодягу, яка використовується в самих складних високотехнологічних виробництвах і в простих побутових або сільськогосподарських роботах.


 

Несмотря на дословный перевод барокко – "вычурный", "жемчужина неправильной формы", невольно приходит чувство восхищения и торжества от великолепия этого направления.


 

 

При ремонті квартири або при будівництві будинку ми стикаємося з необхідністю робити електромонтажні роботи. Що необхідно врахувати для подальшої безперебійної роботи електричних приладів?