« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 194 195 »

 

Жителі Майамі проголосували за проект будівництва незвичайного розважального центру: це 305-метровий хмарочос Skyrise Miami, що формою нагадує літеру R (від Rise - "відродження"). У разі успішної реалізації він може стати головним архітектурним символом міста

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 26-10-2014 | Коментарі (0)

 

Аналітики швейцарського банку UBS скептично ставляться до заяв влади Іспанії про швидке відновлення ринку нерухомості. На думку авторів доповіді, ціни не будуть суттєво зростати ще 14 років.


 

Чеські ріелтори відзначають небувалу активність в останні місяці на місцевому ринку нерухомості з боку російських бізнесменів, які скуповують насамперед старовинні будівлі та елітні готелі у центрі Праги


 

Поняття "дерев'яне вікно" у багатьох людей асоціюється з не дуже якісним виробом, які ми так широко використовували до появи вікон ПВХ. Але слід зазначити, що завдяки новим технологіям, вікна з древа позбулися багатьох недоліків.


 

Пластикові вікна сьогодні побачити можна майже в будь-якому житлі. Їхній красивий і акуратний вигляд гармонійно зможе доповнити навіть дуже мальовничий екстер'єр. Вікна ПВХ характеризуються довгим терміном експлуатації.


 

Перші шпалери з'явилися в шостому столітті в Японії. Ними завішували вікна і розмежовували простір в кімнатах. Пізніше шпалери з'явилися в Європі. Тільки лише в дев'ятнадцятому столітті шпалери дісталися до нашої країни.


 

Провести ремонт кровли быстро и без лишних затрат поможет современная жидкая гидроизоляция. Она приникает в мельчайшие трещины, предотвращая проникновение воды внутрь.


 

Мрієте перетворити своє житло в прекрасний замок, зробити з квартири палац, побудувати каміни, статуї та інші деталі інтер'єру. Все це можна зробити за допомогою натуральних оздоблювальних каменів.


 

Пожарная безопасность всего эксплуатируемого оборудования является обязательным требованием, особенно для кабелей. Что необходимо сделать для получения сертификата? Какие кабели подлежат сертификации?


 

Наличие работы для всех слоев население есть необходимостью. Поскольку благодаря доходу вы можете позволить себе все социальные блага, такие как - еда, жилье, одежда и прочее.