« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 194 195 »

 

Офісне приміщення - це свого роду візитна картка бізнесу. І багато в чому ставлення клієнтів і партнерів до тієї чи іншої організації залежить від того, як організовано простір для відвідувачів і співробітників.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 05-11-2014 | Коментарі (0)

 

Сьогоднішня людина не представляє комфортного життя без м'яких меблів. Вона потрібна скрізь: на роботі, в більшості установ різної спрямованості, в домашній обстановці. Сьогоднішні фірми-виробники меблів пропонують багато різних видів зручних меблів.


 

Кутовий диван в будинку - правильне стильове рішення. Цей предмет меблів додає, зокрема, вашій гостьовій кімнаті комфорт і особливу вишуканість. Сучасний м'який диван просто необхідний предмет дизайну інтер'єру - представлені у продажу моделі поєднують функції ліжка і дивана


 

Сучасний ринок вхідних дверей дуже великий. В даний час можна знайти самі різнорідні види дверей. На що саме необхідно звернути основну увагу при виборі та купівлі вхідних дверей?


 

Если вы планируете реформировать вашу ванную комнату, и не уверены в том, что лучше выбрать - ванну или душ, вы находитесь в данный момент в нужном месте, потому что сегодня мы собираемся помочь вам.


 

Батьківщиною стилю ампір є Франція. Найяскравішим представником 19-го століття безсумнівно можна назвати непереможного і загадкового Наполеона Бонапарта.



Выбирая смесители для ванной, очень тяжело не растеряться в существующем разнообразии товаров. Что нужно учитывать при выборе смесителей, кроме информации о производителях сантехники и отзывов покупателей?


 

Декорування стін - це чудова можливість оформити свій будинок, квартиру, дачу, а також офіс в неповторно красиве місце. Для того, щоб зробити оригінальний декор, необхідно мати творче мислення і вміти правильно підбирати матеріали.


 

З особливим інтересом можна задивлятися на сусідські вхідні двері: у когось оригінальний ескіз на обробці, у кого вигорілий шкірзамінник, у кого незвичайна різьблена рукоятка. Часто самі, змучені і втомлені, поспішаємо відімкнути вхідні двері і розслабитися


 

Жителі Майамі проголосували за проект будівництва незвичайного розважального центру: це 305-метровий хмарочос Skyrise Miami, що формою нагадує літеру R (від Rise - "відродження"). У разі успішної реалізації він може стати головним архітектурним символом міста