« 1 2 ... 159 160 161 162 163 ... 194 195 »

Житель Сан-Франциско Сай Ло вирішивши організувати своїм дітям місце для ігор, сконструював у дворі свого будинку космічний корабель з великого пластикового бака для води. "Корабель" закріплений на дереві, в яке він нібито випадково врізався

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 13-06-2014 | Коментарі (0)


В наше время уже появились новые конденсационные котлы, которые работают на газе, однако отапливают дом с помощью его конденсата, тем самым позволяют сэкономить около 30% топлива.


 

Правильно подобранный светильник для дома будет создавать не только необходимый уровень освещенности в помещении, но еще и атмосферу уюта.


 

Середньостатистична сім'я в Москві зможе поліпшити свої житлові умови лише через 20 років. Але для більшої частини працездатного населення Москви ринкові способи поліпшення своїх житлових умов недоступні.


 

Частка закордонних покупців на ринку нерухомості Латвії становить близько 10%, інші угоди припадають на приватних резидентів, місцеві підприємства та банківську структуру.


У білоруському місті Заславлі, який стоїть на річці Свислочь в 12 км від Мінська, минулого тижня двоє умільців за допомогою відбійного молотка, повністю ігноруючи техніку безпеки, знесли стару 40-метрову цегляну водонапірну вежу. На щастя, ніхто не постраждав


 

Всі коли-небудь помічають, що власному житлу необхідний ремонт. І це стаття буде присвячена конкретно тому, чим обробити стелю. ХХI століття - століття передових технологій і вдосконалених матеріалів.


 

 

Одним з найпростіших і досить популярних методів зорового збільшення простору залишається додавання в інтер'єр дзеркальних і скляних поверхонь. Також необхідно пустити в приміщення сонячного світла.


 

Для більшості споживачів ванна кімната є ледве чи не найважливішим приміщенням у житлі, так як в ній можна не просто банально прийняти водні процедури, а й добре відпочити і набратися сил після важкого дня.


 

Одним з найбільш комфортних виробів для будь-якого автовласника є автоматичні гаражні ворота, які дозволяють відкривати стулки за допомогою пульта і не виходити з машини в дощ або сніг, щоб загнати її в гараж.