« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 194 195 »


Міністерство культури Російської Федерації, яке з травня 2012 року відповідає за туризм в країні, підготувало поправки до Цивільного кодексу РФ, що дозволяють офіційно перетворити квартиру в готель без переведення приміщення в нежитловий фонд.


Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 05-11-2013 | Коментарі (0)



Заможні російські бізнесмени, що перебралися до Лондона, все частіше в якості своєї літньої резиденції розглядають не теплі країни, як Іспанія або ОАЕ, а південне узбережжя Великобританії поруч з Ла-Маншем.



Как выбрать качественный поликарбонат?
Данный материал популярен в строительстве и архитектуре. Его широко применяют в обустройстве теплиц, ванных комнат и других помещений.





Зрозуміло, що подіум для спальні вважається досить новим рішенням і використовувати його почали не так вже й давно. Однак слід сказати, що подіум має безліч плюсів, в порівнянні з ліжком.





Російська влада плану є дозволити транзитним туристам з 20 країн прибувати на територію країни без віз. Правда, перебувати в Росії їм можна буде лише 72 години, і необхідно виконати деякі умови.





Спокій, відпочинок і гармонія душі - основні складові, без яких неможливо уявити інтер'єр затишної спальні. Тому дизайну такого приміщення приділяється пильна увага.





Якщо ви хочете насолоджуватися чудовою домашньою випічкою, то в цьому питанні вам просто необхідна хороша духова шафа. Але є питання: а як її правильно вибрати? Отже, давайте дивитися разом!