« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 194 195 »


Завдяки державній програмі допомоги в придбанні житла все більше британців можуть дозволити собі придбати нерухомість, однак компетентність ріелторів залишає бажати кращого.
Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 13-11-2013 | Коментарі (0)

 

 

Одним из важнейших элементов интерьера квартиры, частного дома или офисного помещения являются удачно подобранные межкомнатные двери. Дверное полотно представляет собой достаточно крупный и заметный элемент любого помещения.

 




Олімпійські ігри-2014 будуть проходити в безпосередній близькості від колишнього сочинського радгоспу "Росія", розташованого поряд з Олімпійським парком. Тому підготовці даного району планувалося приділити пильну увагу.



В те далекие незапамятные времена, когда еще строились "сталинские" дома с ванной комнатой площадью около 8-9 кв адратных м етров , собственникам подобных квартиры не нужно было задаваться вопросом: "А поместится ли всё необходимое в мою ванную комнату?".



Щоб інтер'єр оформити в античному стилі, вам обов'язково потрібно мати величезний простір. У тісній квартирі від подібної витівки краще відмовитися, адже повноцінний величний інтер'єр можна втілити на габаритних площах.



Так звані туалетні кафе, які вже кілька років користуються великою популярністю на Тайвані, в Китаї та деяких інших азіатських країнах, спробують прижитися в США. Днями перше таке кафе відкрилося в Південній Каліфорнії.



Уряд хоче звільнити пільговиків від нового податку на нерухомість до 2020 року. Між тим впровадження самого податку затягується - він навряд чи запрацює раніше 2015 року.



За всіма олімпійських об'єктів в Сочі вже прийнято рішення про їхнє подальше використання. Так, один з об'єктів буде переданий під спортивно-оздоровчий центр для дітей, учнів у спортивних школах.



Державно-правове управління президента Російської Федерації (ДПУ) не погодилося з частиною базових норм урядового законопроекту про введення нового "ринкового" податку на нерухомість громадян.





Компанія AFI development ізраїльського мільярдера Льва Леваєва таки зведе в московському Одинцові один з найбільших житлових комплексів у столичному регіоні - "Одінбург".